header

1 måned til premiere av Anonymousse!

Velkommen til et nytt verk av Th´Line: Anonymousse

«Anonymousse» består av to massemennesker, to identiteter som bare kan fungere når de går opp i noe større. De er det motsatte av individualister; de ønsker ikke bli synliggjort, ønsker ikke å bli plukket ut og stilt til ansvar. De frykter å bli for bekvemme, frykter å falle ut av skyggene. De er på tå hev. De har høye skuldre. Og de nyter det. De ønsker bare å få tilgang til anonymitetens enorme frirom, der man gjennom å være ingenting kan være alt.

I denne duetten følger Th'Line opp en mangeårig interesse for å skape og tre inn i sære skikkelser og forskyve sin egen identitet. I Anonymousse undersøker de hvordan ulike grader av anonymitet påvirker tankene og handlingene våre.

Th'Line drives av dansekunstnerne Kristina Wallace og Ida Wigdel, begge utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo. Kompaniet arbeider med dans og koreografi i ulike størrelser og formater, og har turnert en rekke festivaler og spillesteder i inn-og utland. Deres forrige produksjon Steelo & Th’Future gikk sin seiersgang rundt i landet i 2019.

Deres mangeårige kunstneriske virke skaper et komplekst samspill, og leken mellom de to er det som driver arbeidet deres videre inn på stadig nye og uforutsigbare stier. De har utviklet og finjustert en egen timing som blander det vakre og det stygge, det dumme og det kule om hverandre på
konfronterende vis.

Støttet av: Kulturrådet, Fond for Utøvende Kunstnere og
Fond for Lyd og Bilde

Dans og koreografi: Kristina Søetorp Wallace og Ida Wigdel
Lyd: Juhani Silvola
Lys: Martin Myrvold
Scenografi, maskedesign og kostyme: Kristine Gjems & Th'Line
Dramaturg: Ole Johan Skjelbred
Produsent: Caroline Blomqvist
Tekstkonsulent: Ann-Christin Berg Kongness, Ole Johan Skjelbred

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
Premiere 21.02.20 kl.20-21 // Dørene åpner 19.30
Sted: Rom for Dans, Produksjonsrommet

cc: 130 + avgift // BYOB

Billetter: https://thline.hoopla.no/sales
Event: https://www.facebook.com/events/458287611728428/

Siste nytt

"Obskurt og vidunderlig" -Mariken Lauvstad fra Scenekunst.no

"Th’line er tilbake og åpner dørene inn til et nytt univers med forestillingen Anonymousse. Den utgjør en foruroligende og samtidig uimotståelig komisk linse å se verden gjennom."

Intervju med Th'Line om forvrenging av selvet, dansehybrider og gråsonejobbing

Fredag 21. februar har kompaniet Th'Line premiere på sin nye forestilling Anonymousse. I denne duetten følger Kristina Søetorp Wallace og Ida Wigdel opp en mangeårig interesse for å skape og tre inn i sære skikkelser og forskyve sin egen identitet. De undersøker hvordan ulike grader av anonymitet påvirker tankene og handlingene våre. Jeg, Ann-Christin Kongsness, stakk innom dem der de holder til i produksjonsrommet på Rom for Dans, for å slå av en prat.

1 måned til premiere av Anonymousse!

Velkommen til Th`Line sin nyeste forestilling Anonymousse 21. - 24.02.20


© Th'Line 2024. All rights reserved. twined.